Schoenen met Saree – 10 Beste Schoenen om te gaan met Saree

Schoenen met Saree. Elk meisje houdt van te kleden in sari gecombineerd omdat ze de meest prachtige en girliest stuk van de kleding op aarde. Als u’re van plan om het dragen van een saree, dan de schoenen die u kiest is afhankelijk van een aantal factoren, zoals de gelegenheid u’re dressing voor en het type van sari u van plan bent over te dragen.

Er’s een populaire misvatting dat je kunt dragen geen schoenen met saree sinds de schoenen gewonnen’t zelfs zichtbaar. Nou dit is zeker een mythe die we nodig hebben om buste. Zelfs als de schoenen zijn’t echt zichtbaar is, kunnen mensen een goede blik op hen wanneer u’re zitten of wandelen en je zou’t wilt laten een slechte indruk.

Beste Soorten Schoenen om samen met sari gecombineerd

Hier zijn onze top 10 haalt als het gaat om sari 's en schoenen:

#10 – Saree met Platte teenslippers voor Jonge Meisjes

De jonge meisjes zijn zeer actief en voor hun actieve dagen, ze moeten de schoenen die ze kunnen gemakkelijk te voet in. Als u’re dragen van een sari voor een evenement op uw hogeschool of universiteit dan flip flops zijn een uitstekende keuze, omdat ze zeer comfortabel. Bovendien kunt u altijd een paar teenslippers die overeenkomen met je outfit en ook tegen een zeer betaalbare prijs.

#9 – Saree met Hakken Wig

Wedges zijn de meest comfiest hakken in de wereld en ziet er goed uit wanneer gedragen met sari gecombineerd.

Via

#8 – Sandaaltjes met Saree

Als het gaat om het dragen van een sari gecombineerd, Sonam is de koningin voor te zorgen. Ze draagt altijd haar sari gecombineerd met de grootste genade en vertrouwen en ook paren ze met de meest prachtige schoenen. Hier zien we haar in het dragen van een licht roze netto sari met nude roze sandaaltjes. We’re ook liefdevol haar keuze van smokey eyes en nude roze lippen.Laten we eens kijken naar enkele bollywood beroemdheden schoeisel met sari gecombineerd.

#7 – Saree met Stiletto ' s

Vrouwen helemaal gek op het dragen van sari en stiletto ' s, als ze’re beschouwd als de meest geweldige combinatie. Sushmita, Sonam en zelfs Paris Hilton zijn hier te zien met hun sari gecombineerd met stiletto hakken.

#6 – Bruiloft Sari met Mojari Schoenen

Als u’re gaan naar een goede vriend of familielid’s bruiloft dan u’ll zeker bewegen veel en wilt soe comfortabele en stijlvolle schoenen om te gaan met uw zwaar embelished sari. Dus stel uw sari, met een mooie mojari of khussa schoenen.

#5 – Maharashtrian Stijl Sari met Kohlapuris

Shraddha Kapoor is het dragen van een Maharahtrian of Marathi stijl sari en deze werken het beste wanneer gedragen met kolhapuris.

Via

Via

 #4 – Katoenen Sari en Oxford Schoenen

Heb je er ooit aan gedacht om het dragen van oxford schoenen met sari' s?

Via

Nou, nogmaals, Sonam schoenen ons hoe rock dit unieke look! Ze heeft gekozen voor het dragen van een katoenen sari met zwarte oxord schoenen voor de chique tomboy look.

#3 – Saree met Gouden Pumps

Geen kwestie wat uw sari stijl of kleur, de gouden pompen kan nooit fout gaan!


Via

#2 – Saree met Laarzen

Dit is de nieuwste trend en is zeker een goede om te proberen deze Winter.

Via

#1 – Saree met Peep Tenen

Via

Soha, Ali Khan droeg een prachtige zwarte sari met bijpassende peep toe hakken voor haar broer’s betrokkenheid functie.

Via

Laat een reactie achter